Menu Sluiten

Beursstand Maken


Beursstand maken

standplus home standenbouw over standplus contact beursstand billiet op maison amp objet parijs op vraag van onze klant billiet creerden we een nieuwe beursstand waarbinnen hun nieuwe collectie meteen in het oog springt. Zoals andere jaren realiseerden wij ook dit jaar heel wat mooie beursstanden voor onze klanten op maison amp objet in parijs. Deze beurs is n van de grootste van europa wat betreft interieur en decoratie en voor onze klant billiet is het daarom ook erg belangrijk om er goed vertegenwoordigd te zijn beursstand maken voor meer omzet Dit jaar werkten we voor hen een nieuwe beursstand uit die we van a tot z realiseerden. Op die nieuwe beursstand was het erg belangrijk dat de nieuwe collectie zoveel mogelijk in het oog sprong. Dus bevestigden we een mooi gedekte tafel mt die nieuwe collectie verticaal aan de wand van de beursstand. We zorgden voor nog extra spotlight door met de kleuren van het tapijt te spelen en de beursbezoeker over een soort van lichtgrijze loper rechtstreeks naar deze.

skip to content moortelmeers pittem infoburomeijer.be home beurstand op maat referenties contact beurstand op maat home beurstand op maat hoe gaat uw standenbouwer precies te werk ons eerste contact tijdens eeneerste contactbespreken we alle praktische zaken op welke beurzen wilt u exposeren wat verwacht u van uw beursstand wat is het doel van uw beursdeelname hebt u een bepaalde stijl voor ogen indien u al praktische informatie ontvangen hebt van de beursorganisatie kunt u deze ook meegeven. Dan houden wij daar alvast rekening mee tijdens het ontwerpen van uw beursstand. wij ontwerpen uw beursstand daarna is het de beurt aan onze ontwerpsters. Ze bedenken een totaalconcept dat u zal helpen uw doelstellingen te behalen. Dat concept maken we concreet met enkele voorstellen en werken we verder uit aan de hand van d ontwerpen De handelswijze m.b.t. beursstand maken Wanneer wij zelf overtuigd zijn van het ontwerp nemen we opnieuw contact op met u. de presentatie.

Kundigheid over Beursstand maken

skip to content bellens interieur gestelstraat olen gsm wie zijn wij maatwerk keukens keuken keuken keuken keuken keuken keuken keuken keuken keuken keuken keuken keuken inbouwkasten kastenwand kastenwand kastenwand kastenwand kastenwand kastenwand bergings berging berging berging bureaus dressings dressing dressing dressing dressing dressing dressing badkamers badkamermeubel badkamermeubel badkamermeubel badkamermeubel badkamermeubel badkamermeubel badkamermeubel tvmeubels meubels buitenschrijnwerken poolhouse poolhouse poorten gyprocwerken verbouwingen inrichten bb het wouwe te noorderwijk inrichten zolder inrichten restaurant gios tavoli te geel andere projecten binnendeuren binnendeuren met omlijsting blokkader deuren project beursstand wilier triestina beursstand wilier velofollies beursstand wili.